Uczynki Caritas- Grzeszących upominać

Caritas poszukuje szkoleniowca: Obsługa kasy fiskalnej

W związku z realizacją projektu  „Pomysł na siebie” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Caritas Archidiecezji Łódzkiej zaprasza do złożenia oferty podmioty zainteresowane wykonaniem zadania: przeprowadzenie szkolenia „Obsługa kasy fiskalnej” dla uczestników/uczestniczek projektu „Pomysł na siebie” osób fizycznych bezpośrednio korzystających z interwencji EFS, zagrożonych ubóstwem lub wykluczeniem społecznym wymagających aktywizacji społecznej.

Caritas poszukuje szkoleniowca: Fakturowanie

W związku z realizacją projektu  „Pomysł na siebie” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Caritas Archidiecezji Łódzkiej zaprasza do złożenia oferty podmioty zainteresowane wykonaniem zadania: przeprowadzenie szkolenia „Fakturowanie” dla uczestników/uczestniczek projektu „Pomysł na siebie” osób fizycznych bezpośrednio korzystających z interwencji EFS, zagrożonych ubóstwem lub wykluczeniem społecznym wymagających aktywizacji społecznej.

Caritas poszukuje szkoleniowca: BHP w praktyce

W związku z realizacją projektu  „Pomysł na siebie” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Caritas Archidiecezji Łódzkiej zaprasza do złożenia oferty podmioty zainteresowane wykonaniem zadania: przeprowadzenie szkolenia „BHP w praktyce” dla uczestników/uczestniczek projektu „Pomysł na siebie” osób fizycznych bezpośrednio korzystających z interwencji EFS, zagrożonych ubóstwem lub wykluczeniem społecznym wymagających aktywizacji społecznej.

Caritas poszukuje szkoleniowca: Pierwsza pomoc

W związku z realizacją projektu  „Pomysł na siebie” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Caritas Archidiecezji Łódzkiej zaprasza do złożenia oferty podmioty zainteresowane wykonaniem zadania: przeprowadzenie szkoleń „Pierwsza pomoc” dla uczestników/uczestniczek projektu „Pomysł na siebie” osób fizycznych bezpośrednio korzystających z interwencji EFS, zagrożonych ubóstwem lub wykluczeniem społecznym wymagających aktywizacji społecznej.

29 grudnia 2016
Opieka nad osobą starszą i niepełnosprawną - rozeznanie rynku

W związku z realizacją projektu  „Pomysł na siebie” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Caritas Archidiecezji Łódzkiej zaprasza do złożenia oferty podmioty zainteresowane wykonaniem zadania: przeprowadzenie szkolenia „Opieka nad osobą starszą i niepełnosprawną” dla 12 uczestniczek/ uczestników projektu „Pomysł na siebie” osób fizycznych bezpośrednio korzystających z interwencji EFS, zagrożonych ubóstwem lub wykluczeniem społecznym wymagających aktywizacji społecznej.