Start » BEZ RESZTY

faks: (+48 42) 639 95 80
BEZRESZTY@toya.net.pl

Nagrody w krzyżówce "BEZ RESZTY" 2018

losowanie_krzyzowki_BR2018W dniu 23 kwietnia 2018 roku komisja redakcyjna gazety "BEZ RESZTY" rozlosowała nagrody za prawidłowe rozwiązanie krzyżówki w ósmym numerze naszej gazety. Do przewidzianego regulaminem krzyżówki terminu nadsyłania odgadniętego hasła, nadesłano 33 poprawne odpowiedzi. Przypominamy, że z prawidłowo rozwiązanej krzyżówki należało ułożyć hasło: PODZIEL SIĘ MIŁOŚCIĄ. Poniżej prezentujemy wyniki losowania. Gratulujemy nagrodzonym!

BEZ RESZTY 2018

bez_reszty_2018_foto_2Dlaczego powinniśmy być blisko z potrzebującymi – wyjaśnia abp Grzegorz Ryś. Czy młody człowiek to dobry materiał na wolontariusza? Kim są wolontariusze Caritas? Czy praca to atrakcyjna oferta na życie? To tylko niektóre z tematów poruszanych w tegorocznym wydaniu gazety Bez Reszty. Wydawcą czasopisma jest Caritas Archidiecezji Łódzkiej. W gazecie znajdziemy również m.in. najnowsze wieści z Caritas oraz zaproszenie na turnusy rehabilitacyjne w Drzewocinach. Są też stałe rubryki - przepisy kulinarne i krzyżówka. "Bez Reszty" dostępne jest od 22 marca 2018 roku. Pismo rozdawane jest na kilkudziesięciu najbardziej ruchliwych skrzyżowaniach Łodzi, a także w parafiach archidiecezji łódzkiej. Jego nakład wynosi 50 tysięcy egzemplarzy.

Nagrody w krzyżówce "BEZ RESZTY" 2017

losowanie_krzyżówka_2017W dniu 21 kwietnia 2017 roku komisja redakcyjna gazety "BEZ RESZTY" rozlosowała nagrody za prawidłowe rozwiązanie krzyżówki w siódmym numerze naszej gazety. Do przewidzianego regulaminem krzyżówki terminu nadsyłania odgadniętego hasła, nadesłano 34 odpowiedzi, z czego 30 spełniły wymogi regulaminowe. Przypominamy, że z prawidłowo rozwiązanej krzyżówki należało ułożyć hasło: JEDEN PROCENT Z MIŁOŚCI. Poniżej prezentujemy wyniki losowania. Gratulujemy nagrodzonym!

BEZ RESZTY 2017

BR2017_gazeta_www_1Jaka jest prawda o ludziach bezdomnych? Kim są? O czym marzą? W jaki sposób Kościół wspiera rodzinę? Dlaczego Syryjczycy potrzebują naszej pomocy? Czemu Caritas prosi o 2 procent podatku? To tylko niektóre z tematów poruszanych w tegorocznym wydaniu gazety Bez Reszty. Wydawcą czasopisma jest Caritas Archidiecezji Łódzkiej. W gazecie znajdziemy również m.in. najnowsze wieści z Caritas, informację o naszej platformie pomocowej DOBROMAT24.PL oraz zaproszenie na kolonie i turnusy rehabilitacyjne w Drzewocinach. Są też stałe rubryki - przepisy kulinarne i krzyżówka. "Bez Reszty" dostępne jest od 22 marca 2017 roku. Pismo rozdawane jest na kilkudziesięciu najbardziej ruchliwych skrzyżowaniach Łodzi oraz okolicznych miast, a także w parafiach archidiecezji łódzkiej. Jego nakład wynosi 50 tysięcy egzemplarzy.