Start » 1 procent dla Caritas

PEKAO S.A. V O/Łódź 70 1240 1545 1111 0010 1277 6646

KRS 0000274785

Caritas rozlicza PITy

bezpłatnie PIT 1Od początku lutego 2017 roku, każdy, kto chce rozliczyć swój podatek za 2016 rok może zgłosić się do jednej z placówek Caritas Archidiecezji Łódzkiej w Łodzi. W tym roku, oprócz rozliczenia podatku i przekazania 1%, Caritas może również przesłać rozliczoną deklarację do urzędu skarbowego drogą elektroniczną. W zeszłym roku z pomocy Caritas w rozliczeniu PIT skorzystało prawie 1600 podatników. Podobnie jak w ubiegłym roku, uruchomiliśmy 7 punktów na terenie Łodzi, gdzie można zgłosić się z dokumentami.

Łódzka Caritas rozliczy Twój PIT

bezpłatnie PIT 1Od 15 lutego 2016 roku, każdy, kto chce rozliczyć swój podatek za 2015 rok może zgłosić się do jednej z placówek Caritas Archidiecezji Łódzkiej w Łodzi. W tym roku, oprócz rozliczenia podatku i przekazania 1%, Caritas może również przesłać rozliczoną deklarację do urzędu skarbowego drogą elektroniczną. W zeszłym roku z pomocy Caritas w rozliczeniu PIT skorzystało ponad 1200 podatników. W tym roku, dla ułatwienia, uruchomiliśmy 7 punktów na terenie Łodzi, gdzie można zgłosić się z dokumentami.

Bezpłatnie rozliczymy Twój PIT

pit_bezplatnie_2015_1Caritas Archidiecezji Łódzkiej pomoże w przygotowaniu rocznego rozliczenia podatku PIT wszystkim, którzy zechcą przekazać 1% podatku na rzecz Caritas Archidiecezji Łódzkiej. Zapraszamy do siedziby Caritas w Łodzi, przy ul. Gdańskiej 111 (I piętro), w godz. 8.30 – 16.00. Przypominamy, że Caritas Archidiecezji Łódzkiej Organizacja Pożytku Publicznego zarejestrowana jest w KRS pod numerem 0000 274785.