Start » 1 procent dla Caritas

Fundamenty domu w Tuszynie Lesie

Bezpłatnie rozliczymy Twój PIT

pit_bezplatnie_2015_1Caritas Archidiecezji Łódzkiej pomoże w przygotowaniu rocznego rozliczenia podatku PIT wszystkim, którzy zechcą przekazać 1% podatku na rzecz Caritas Archidiecezji Łódzkiej. Zapraszamy do siedziby Caritas w Łodzi, przy ul. Gdańskiej 111 (I piętro), w godz. 8.30 – 16.00. Przypominamy, że Caritas Archidiecezji Łódzkiej Organizacja Pożytku Publicznego zarejestrowana jest w KRS pod numerem 0000 274785.

Podaruj Caritas 1% podatku - rozlicz swój PIT online

Program do rozliczania PIT 2013 online - e-pity 2012Już dziś można rozliczyć swój podatek online, korzystając ze sprawdzonej przez lata aplikacji e-pity. Każdy z nas, podatników, może przekazać 1% swojego podatku dochodowego nas rzecz charytatywnej działalności Caritas. Uprzejmie prosimy wszystkich naszych dobrodziejów i przyjaciół o przekazywanie 1% swojego podatku na rzecz Caritas Archidiecezji Łódzkiej Organizacji Pożytku Publicznego, która zarejestrowana jest w Krajowym Rejestrze Sądowym pod numerem: 0000274785. Opowiedzcie o naszej działalności również swoim bliskim, przyjaciołom, sąsiadom i znajomym. 1 procent nic nie kosztuje, a może zdziałać wiele dobra!

Przekaż 1% podatku dla Caritas, to nic nie kosztuje

1%_dziękujemyKończy się okres rozliczania podatków za 2013 rok. Każdy z nas, podatników, może przekazać 1% swojego podatku dochodowego nas rzecz charytatywnej działalności Caritas. Takie wsparcie nic nie kosztuje! Uprzejmie prosimy wszystkich naszych dobrodziejów i przyjaciół o przekazywanie 1% swojego podatku na rzecz Caritas Archidiecezji Łódzkiej Organizacji Pożytku Publicznego, która zarejestrowana jest w Krajowym Rejestrze Sądowym pod numerem: 0000274785. Można się też rozliczyć on-line, korzystając z darmowergo programu e-pity.