Start » 1 procent dla Caritas

Kromka chleba dla sąsiada - pieczemy chleb :)

1 procent podatku za 2013 rok dla Caritas

dyrektor_2014_1O przekazywanie 1 procenta podatku z tytułu rozliczenia rocznego na rzecz Caritas Archidiecezji Łódzkiej apeluje jej dyrektor, ks. Jacek Ambroszczyk. "Te pieniądze są potrzebne, żeby pomagać jak największej grupie osób" - podkreśla. "Opiekujemy się osobami chorymi, pomagamy niepełnosprawnym, zajmujemy się osobami bezrobotnymi i dziećmi w świetlicach. Pod opieką Caritas jest bardzo wiele osób" - mówi ks. Ambroszczyk.

Bezpłatnie rozliczymy Twój PIT

Caritas Archidiecezji Łódzkiej pomoże w przygotowaniu rocznego rozliczenia podatku PIT wszystkim podatnikom, którzy zechcą przekazać 1% podatku na rzecz Caritas Archidiecezji Łódzkiej. Zapraszamy do siedziby Caritas w Łodzi, przy ul. Gdańskiej 111 (I piętro), w godz. 8.00 – 16.00 oraz do Zakładu Aktywności Zawodowej w Łodzi, przy ul. Gogola 12, w godz. 8.00 - 16.00. Przypominamy, że Caritas Archidiecezji Łódzkiej Organizacja Pożytku Publicznego zarejestrowana jest w KRS pod numerem 0000274785.

Rozlicz swój PIT online - podaruj nam 1% podatku!

Przekaż Twój 1% dla Caritas Archidiecezji Łódzkiej Organizacji Pożytku Publicznego. Skorzystaj z programu e-pity online do rozliczania PIT za 2012 rok.

Przekaż 1% podatku dla Caritas, to nic nie kosztuje

Trwa okres sprawozdawczy za 2012 rok. Każdy z nas, podatników, może przekazać 1% swojego podatku dochodowego nas rzecz charytatywnej działalności Caritas. Takie wsparcie nic nie kosztuje! Uprzejmie prosimy wszystkich naszych dobrodziejów i przyjaciół o przekazywanie 1% swojego podatku na rzecz Caritas Archidiecezji Łódzkiej Organizacji Pożytku Publicznego, która zarejestrowana jest w Krajowym Rejestrze Sądowym pod numerem:

0000274785.