Aktualności.

Pierwszy Wspólny Dar

PWD_2W sierpniu 2014 roku kolejna para nowożeńców, Natalia i Marcin, postanowiła przekazać swój Pierwszy Wspólny Dar. Dzięki hojności gości udało się zebrać 2 200 zł. Datki postanowili przekazać na zakup wyprawek szkolnych.

W imieniu uczniów, którzy dzięki Waszemu wsparciu otrzymają wyprawki, serdecznie dziękujemy!

Caritas poszukuje firmy do poprowadzenia szkolenia "Operator koparkoładowarki klasy III"

W związku z realizacją projektu  „Akademia życia 3” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Caritas Archidiecezji Łódzkiej zaprasza do złożenia oferty na realizację zamówienia polegającego na przygotowaniu i przeprowadzeniu szkolenia pt. „Operator koparkoładowarki klasy III” dla 8 uczestników.

Dziękujemy!

Akademia - dziękujemy

W dniu 17 sierpnia 2014 roku zakończyło się internetowe głosowanie na najlepsze projekty wspierające rozwój mieszkańców województwa łódzkiego w ramach konkursu  ŁÓDZKIE PROMUJE KAPITALNE POMYSŁY.

Dzięki Waszym głosom zajęliśmy 2 miejsce z wynikiem 31,9%.

Więcej aktualności »»

Małgorzata Wiktor o koloniach w Drzewocinach